Behandeling en kosten

De behandeling

Bij de eerste sessie vindt er een kennismakingsgesprek plaats (intake) om een juist beeld te krijgen van uw klachten en te achterhalen waar deze vandaan kunnen komen. Samen met het voelen (op Chinese wijze) van de pols, het bekijken van de tong en het palperen van de buik, wordt een diagnose gesteld. Dan begint de eigenlijke behandeling. U dient makkelijke kleding aantrekken die niet te dik is en niet knelt. Een spijkerbroek is uit den boze, een joggingbroek met T-shirt is prima.

Ik werk veel op de massagebank maar indien gewenst, kan dit ook op de mat gedaan worden. De praktijk is gevestigd op de eerste etage. Het is uiteraard bespreekbaar als dit een probleem oplevert. Indien nodig, kan er op locatie gewerkt worden.

Een behandeling duurt bijna een uur waarvan ongeveer 50 minuten een behandeling plaats vindt en daarna blijft u nog even rustig 5 tot 10 minuten liggen en ontspannen nagenieten/napraten. De eerste behandeling kan door een intakegesprek wat langer duren. Bij het maken van de afspraak wordt dit overlegd. Er wordt dus veel aandacht aan u gegeven! Een afspraak dient 24 uur van te voren afgezegd te worden (gemaild of per telefoon), anders worden u de kosten van een behandeling in rekening gebracht.

Wat kost een behandeling?

Het tarief € 52,50 per behandeling, incl. 21 % BTW van 50 minuten. Graag pinnen meteen na de behandeling. U ontvangt meteen na afloop een rekening die u zelf dient op te sturen naar uw verzekeringsmaatschappij.

Onder het kopje Links staat een overzicht van verzekeraars, de zorgwijzer.nl. Via de tabbladen: vergoedingen - alternatieve geneeswijzen - shiatsu therapie kunt u snel zien welke verzekering Shiatsu (gedeeltelijk) 
vergoedt.